Job Halkes
Job Halkes Binnenland 15 aug 2016 / 11:35 uur

Feyenoordsupporters regelen vervoer van 91-jarge fan

Dankzij een oproep van de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV) kan opa Breukhoven (91) uit Etten-Leur dit seizoen genieten van iedere thuiswedstrijd van zijn favoriete club. Twee medesupporters halen hem thuis op, brengen hem naar zijn vak en ook weer thuis.

Het verhaal begon met een mailtje van zijn dochter Nelleke aan de FSV. Zij vertelde dat haar vader heel graag naar de Kuip gaat, maar dat hij slecht ter been is en dus niet met de trein kan en mag reizen. Zijn kinderen kunnen niet altijd mee, dus dreigde de oude Feyenoordbaas verstoken te blijven van zijn geliefde club.

De FSV plaatste de mail op hun website en al snel stroomden de reacties binnen. Twee supporters die vlakbij wonen nemen opa Breukhoven nu elke thuiswedstrijd mee naar de Kuip. En na de zege tegen FC Twente kon de bloedfanatieke opa zijn geluk niet op. Volgens zijn dochter heeft haar vader genoten.

https://www.facebook.com/Feyenoordnet/posts/1277211602291170

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoordsupporters regelen vervoer van 91-jarge fan
Sluiten