Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Binnenland 31 aug 2016 / 08:01 uur

Deze tram ruikt naar appeltaart

Geurtelevisie bestaat dan nog wel niet, maar in Amsterdam rijdt de komende vier weken wel een heuse geurtram rond.

Lekkere tram

Vergeet die muffe zweetlucht van de man naast je of het riekende bakje eten van het meisje tegenover. Want er is een tram die een maand lang naar verse appeltaart ruikt. Niet alleen de tram trouwens, maar vooral de haltes waar-ie stopt en de hele route eigenlijk, want het geurkanon is bóvenop de tram geplaatst. En waarom? Om het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt te promoten, dat komende zondag begint.

Smaaktram?

‘Ovens aan, laat je gaan!’, prijkt in grote letters op de tram en veel mensen vroegen zich de afgelopen seizoenen af ‘hoe al die heerlijke taarten toch zouden ruiken…’ Omroep MAX speelde daar lekker op in en heeft een geurelement gekoppeld een tram en wordt daarmee de eerste geurtram ter wereld. MAX laat verder nog weten te werken aan een passende oplossing voor de ‘hoe zouden ze toch smaken…’ vraag. Wordt hopelijk vervolgd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze tram ruikt naar appeltaart
Sluiten