Metro
Metro Binnenland 25 aug 2016 / 15:24 uur

Club Capital: Joris Voorn in het Concertgebouw

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Dit keer: Rebecca Boektje.

Top-dj Joris Voorn maakt vrijdag 2 september zijn rentree in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Vorig jaar was dit event binnen twee dagen uitverkocht, dus ook dit jaar staat heel Amsterdam en omstreken weer te trappelen! Het Concertgebouw is een van de meest indrukwekkende en prestigieuze locaties ter wereld en met een dj als Joris Voorn zijn dit avonden om nooit te vergeten.

Joris Voorn heeft eigen clubavonden op Ibiza en hij draait ook op internationale grote festivals, van de VS tot aan Japan. Maar voor Amsterdam en het Concertgebouw maakt hij graag tijd. Wat kan je verwachten? De avond wordt ingeluid door een optreden van Nous’Klae- talent Mattheis en daarna zal Joris Voorn een zes uur durende set ten gehore brengen. Een avond vol met de beste house en techno, met een van de groten der aarde uit de underground aan het roer op een van de mooiste locaties ter wereld.

Wanneer? Vrijdag 2 september

Tijd: 20.00 – 03.00

Locatie: Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Tickets: www.audio-obscura.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: Joris Voorn in het Concertgebouw
Sluiten