Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 15 jul 2016

Stokoude Rotterdamse chihuahua Angel (19) overleden

Ze was misschien wel de oudste chihuaua van Rotterdam: Angel. Helaas is het beestje op negentienjarige leeftijd overleden. Tijdens de dogparade op de West-Kruiskade begin juni werd de kleine viervoeter nog benoemd tot ‘de ultieme hond’.

Lees ook: Tientallen viervoeters flaneren op de West-Kruiskade

De kleine hond trok tijdens de dogparade veel aandacht. Omdat ze slecht kon lopen, werd ze door haar baasjes Frida en Oswald Hassel in een versierde kinderwagen rondgereden. De baasjes zijn erg verdrietig. „We horen haar nog steeds overal”, vertellen ze aan RTV Rijnmond.

Goed leven

Haar baasjes hebben Angel laten inslapen na een hartstilstand. Ze wilden de viervoeter niet langer laten lijden. Angel was al blind en ook bijna volledig doof. Volgens haar baasjes heeft de stokoude chihuaua een goed leven gehad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Stokoude Rotterdamse chihuahua Angel (19) overleden
Sluiten