Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 25 jul 2016 / 10:31 uur

Spijkenisser leeft droom, voetbalt met Ronaldinho

Het zou je gebeuren: oog in oog met je grote idool. Het overkwam de 27-jarige Jeand Doest dit weekend in India. De talentvolle Spijkenisser is in het Aziatische land om het straatvoetbal op de kaart te zetten. Doest behoort al jaren tot een van de beste straatvoetballers ter wereld en is zelfs wereldkampioen in de discipline.

Although we lost badly yesterday, it was still a dream coming true to have played against one of my biggest Idols…

Gepostet von Jeand Doest am Montag, 18. Juli 2016

Droom

De Spijkenisser kreeg, op het grote Premier Futsal-toernooi, de kans om te voetballen met en tegen vedettes als onder andere Ronaldinho, Cafu, Ryan Giggs en Paul Scholes. Een droom die uitkomt zo schrijft hij op de sociale kanalen. „Ondanks dat we heel erg hebben verloren gisteren, ging er een droom in vervulling toen ik tegen mijn grootste idool Ronaldinho Gaúcho mocht spelen. Eindeloze liefde en respect.”

Tonight was awesome!!!Playing Panna at the semi-final of the Premier Futsal tournament in front of 10.000 people! ❤️⚽️❤️Easy Man!#jeanddoest #easyman #panna #nutmeg #premierfutsal

Gepostet von Jeand Doest am Samstag, 23. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spijkenisser leeft droom, voetbalt met Ronaldinho
Sluiten