Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 9 jul 2016 / 13:28 uur

Skatepark Westblaak officieel geopend

Het Skatepark Westblaak in Rotterdam is zaterdagmiddag officieel geopend door wethouder Adriaan Visser. In februari vorig jaar werd het oude skatepark door de gemeente gesloopt. Bijna anderhalf jaar verder is het nieuwe skateparadijs helemaal af.

Lees ook: Skatepark Westblaak bijna klaar

Het skatepark is een ontwerp van de Finse skatepark- en landschapsarchitect Janne Saario. Hij ontwierp in overleg met skaters een skatepark van 1200 m2 op de locatie waar voorheen de roestvrijstalen skate elementen stonden. Deze waren versleten en moesten vervangen worden. Het nieuwe skatepark is een landschap van beton.

Ook Rotterdammers die zich niet willen wagen aan moeilijke stunts op wielen kunnen in het park terecht. Er is namelijk een deel waar je kan wandelen of even rustig zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Skatepark Westblaak officieel geopend
Sluiten