Inge Schouten
Inge Schouten Binnenland 3 jul 2016 / 12:09 uur

Sensation: the day after

Het festival Sensation is zaterdagavond, ondanks een mogelijke dreiging, rustig verlopen. De politie en de organisatie zijn tevreden over de zestiende editie van het dancefeest.

Zaterdag werden de veiligheidsmaatregelen aangescherpt wegens een mogelijke dreiging. Zo werd iedereen gefouilleerd en waren er meer controles. Het duurde soms twee uur om door de toegangspoortjes te komen. Volgens de politie zijn er geen noemenswaardige incidenten geweest. ,,Door de aangescherpte veiligheidsmaatregelen ondervond het publiek helaas veel hinder bij de entree, omdat iedereen langer moest wachten dan gebruikelijk. Veiligheid gaat voor alles”, zegt een woordvoerder.

‘Amazing turnout’

Op Twitter bedankt de organisatie van Sensation alle ‘Angels en Demons’ voor een geslaagde nacht.

Duizenden bezoekers kwamen gekleed in het zwart of wit naar de Amsterdam Arena waar het thema van Sensation dit jaar Angels and Demons was. De feestgangers die deze zondagochtend rustig ontwaken, posten hun herinneren op social media. Met een line-up bestaande uit David Guetta, Nicky Romero, Yellow Claw, Don Diablo, Robin Schulz levert dat mooie beelden op. Vooral het optreden van David Guetta is veel op social media terug te zien.

https://www.instagram.com/p/BHZWPWWg9mr/

https://www.instagram.com/p/BHZQt-UjArQ/

Het optreden van Robin Schultz werd via Facebook live gestreamd.

Sensation #sensation #robinschulz

Gepostet von Charelle Nijsten am Samstag, 2. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sensation: the day after
Sluiten