Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 18 jul 2016 / 14:30 uur

Rotterdamse drugsdealer opgepakt

De Rotterdamse politie heeft vrijdagmiddag een man van 48 aangehouden voor het handelen in harddrugs vanuit een pand op de Heinlantstraat in de wijk Bloemhof.

Buurtbewoners ergerden zich aan de klanten die het pand aan de Heilantstraat in- en uitliepen om drugs te scoren. De politie stelde daarom een onderzoek in. Het bleek dat velen er minimaal een uur bleven, harddrugs gebruikten en daarna onder invloed vertrokken. Dat zorgde voor veel overlast.

Huiszoeking

In opdracht van de Rechter-Commissaris deed politie Rotterdam vrijdagmiddag rond 17 uur een huiszoeking in het pand. Daarbij werd een 48-jarige Rotterdammer opgepakt. Ook zijn er harddrugs en versnijdingsmiddelen in beslag genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse drugsdealer opgepakt
Sluiten