Job Halkes
Job Halkes Binnenland 21 jul 2016 / 07:45 uur

Man gepakt in Rotterdam met drugs onder oksel

Een drugscrimineel dacht woensdagavond in Rotterdam-Centrum agenten om de tuin te kunnen leiden door een zak drugs onder zijn oksel te verstoppen. Helaas voor hem bleek de drugslucht sterker dan zijn deodorant.

Tijdens een verkeerscontrole werd de man aan de kant gezet. Bij het openen van de deur roken agenten direct de lucht van drugs. De zak met verdovende middelen werd gevonden onder zijn oksel. Bij het verder doorzoeken van de wagen werd ook nog een busje pepperspray en een ploertendoder gevonden.

De man is aangehouden en vastgezet op het bureau.

View this post on Instagram

Tijdens een verkeerscontrole had de bestuurder een zak onder zn oksel die hij kennelijk probeerde te verstoppen. De collega's roken en zagen direct wat dit was. Na verdere doorzoeking zagen de collega's ook nog een busje pepperspray en een ploetendoder. Persoon is aangehouden. #Politie #EenheidRotterdam #Rotterdam #Centrum #P010C #Drugs #Wapens #WWM #Opium ^SvdM

A post shared by Politie Rotterdam-Centrum (@politie_rotterdam_centrum) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man gepakt in Rotterdam met drugs onder oksel
Sluiten