Job Halkes
Job Halkes Binnenland 18 jul 2016 / 09:30 uur

Man filmt mooie zonsondergang in Hoek van Holland

Op internet is een schitterend filmpje verschenen van de zonsondergang op Hoek van Holland. De beelden zijn gemaakt door Timo Bongers. Hij maakte eerder filmpjes van het reuzenrad naast de Markthal in Rotterdam, die tienduizenden keren werd bekeken.

Wie de beelden ziet waant zich even op vakantie. „Ik was zondagavond op het stand met mijn vader. Deze zonsondergang was zo mooi dat ik die wel moest filmen”, legt Bongers uit. „Met die wolken erbij, waar de zon onderdoor komt, was het een prachtplaatje.”

Het filmpje is opgenomen in 4k, dus wie thuis een smart-tv heeft met die resolutie kan optimaal genieten. Bekijk hieronder zelf het filmpje:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man filmt mooie zonsondergang in Hoek van Holland
Sluiten