Job Halkes
Job Halkes Binnenland 3 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Helaas, in 2016 geen Jaws op de Kralingse Plas

Het idee om Jaws uit te zenden op de Kralingse Plas is voor een jaar in de ijskast gezet. Het spontane idee van de twee vrienden Laurens van Wesep en Jasper Nederlof een aantal weken geleden blijkt op korte termijn lastig te organiseren.

Op Facebook latend e twee weten dat men op korte termijn te veel concessies moet doen, ondanks medewerking van onder meer de gemeente Rotterdam. „De beleving van het evenement heeft steeds centraal gestaan”, aldus de twee in een verklaring. Het grote evenement zal daarom naar 2017 worden verzet, zodat het team de komende tijd alles rustig kan voorbereiden.

We komt er een ander soort evenement onder de naam Sharkbite Creative, maar daar is nog niet heel veel over bekend.

Helaas is het "grote" evenement verzet naar 2017… Maar we zijn druk bezig om binnenkort een kleiner evenement te organiseren!

Gepostet von Sharkbite Creative am Sonntag, 3. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Helaas, in 2016 geen Jaws op de Kralingse Plas
Sluiten