Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 11 jul 2016 / 13:00 uur

Dodelijke steekpartij in Feijenoord

Een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondagavond om het leven gekomen bij een steekincident aan de Hillevliet in Rotterdam-Feijenoord. De politie heeft een 42-jarige Rotterdammer aangehouden.

Voor middernacht kwam er via 112 een melding dat er een bewusteloze man op de trambaan aan de Hillevliet lag. Omstanders zagen al snel dat het slachtoffer steekwonden had en besloten daarom niet op de hulpdiensten te wachten. De man werd naar het Ikazia ziekenhuis gebracht. Daar is nog geprobeerd om hem te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De man overleed bij het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Relationele sfeer

De politie startte gisteravond onmiddellijk een onderzoek naar de toedracht en de dader. Daaruit kwam naar de voren dat de achtergrond van het steekincident vermoedelijk in de relationele sfeer ligt. Al snel kon een 42-jarige Rotterdammer worden aangehouden die aan het signalement van de dader voldeed. De man zit vast. De recherche onderzoekt de zaak.

Reageer op artikel:
Dodelijke steekpartij in Feijenoord
Sluiten