Elena van Doorn
Elena van Doorn Binnenland 5 jul 2016

Deze zomer kun je overnachten in Paradiso

Overnachten in Paradiso? Dat kan! De Amsterdamse poptempel staat namelijk op Airbnb. Voor 100 euro kunnen twee personen een dag en een nacht in Paradiso verblijven.

De hoofdzaal wordt op 31 juli en op 10 en 15 augustus omgetoverd tot de „master bedroom”, zei Jurry Oortwijn van Paradiso dinsdag. Het idee voor de verhuur ontstond tijdens een brainstormsessie over het 50-jarig bestaan, in 2018. Omdat er deze zomer nog een paar data waren waarop geen optredens gepland staan, werd besloten de actie dit jaar al te houden.

‘Comfortabele wc-potten’

Bezoekers kunnen van vrijwel alle faciliteiten gebruikmaken. „Op de benedenverdieping heb je een ruime keuze aan toiletten. Zowel urinoirs als comfortabel zittende wc-potten. Op de eerste verdieping heb je beschikking over 200 kluisjes”, staat in de advertentie. Je kunt helaas niet zomaar reserveren. Geïnteresseerden moeten een motivatiebrief schrijven. Paradiso kiest dan de leukste inzendingen uit.

Overigens is het geven van een feestje tijdens het verblijf niet toegestaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Deze zomer kun je overnachten in Paradiso
Sluiten