Metro
Metro Binnenland 25 jul 2016 / 11:35 uur

Club Capital: CoffeeConcepts

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

CoffeeConcepts kennen we al van de twee mooie locaties aan de Jacob Obrechtstraat en aan de Reguliersdwarsstraat. Maar de gezusters Bouland zitten niet stil en hebben zichzelf overtroffen, door een shop-in-shop te openen, in de winkel van Suitsupply aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Deze shop-in-shop is daarmee de derde CoffeeConcepts-bar die door de zusjes wordt geopend.

De speciaal ontworpen shop heeft een bar, die opvalt door de custommade tegel van Koninklijke Tichelaar Makkum. Het assortiment bestaat ook hier uit de beste koffie en huisgemaakte taarten en sandwiches. Even rustig zitten en de hectiek van de stad ontvluchten kan hier in de prachtige stadstuin, op de luxe ligbanken met heerlijke kussens, of binnen aan een van de grote designtafels.

De zusters Bouland zagen vrijwel meteen een match made in heaven. Er is dan ook niet lang getwijfeld of zij hun naam aan Suitsupply wilden verbinden. „De bar biedt een hoge service aan de klanten die komen winkelen bij Suitsupply, maar is ook een prachtige openbare plek voor wie geen kostuum nodig heeft en in alle rust wil genieten van lekkere koffie”, aldus zussen Fabienne en Pelou.

Ik weet wel waar ik mijn volgende rustmomentje ga pakken.

Adres: Willemsparkweg 37, Amsterdam

Cijfer: 8,5
Prijs / Kwaliteit: ****
Eten: ****
Design en ambiance: ****

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Check ook haar special over de Foodhallen.
Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Meneer Nieges Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: CoffeeConcepts
Sluiten