Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 13 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Club Capital: Amazing Beauty Boudoir

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

Mooi gevormde wenkbrauwen zijn zeer bepalend in een gezicht en goede niet te overdreven make-up kan wonderen verrichten. Al een tijdje was ik op zoek naar de perfecte salon. Niet te duur of te commercieel én met vriendelijk personeel. Het belangrijkste is dat ik tevreden de deur uit ga. Vorige week ontdekte ik salon Amazing Beauty Boudoir, die in april op Herenstraat 20 haar deuren opende.

Als je binnenkomt, merk je direct dat er een bijzondere sfeer (boudoir) hangt. Behalve dat het een prachtige locatie en salon is, is alles er ook persoonlijk. Een kopje thee en het maken van een praatje maken deel uit van de ontvangst. Eigenaar José Velasquez en de andere mensen die er werken, hebben duidelijk hart voor de zaak en het vak.

Zo verzorgen ze wenkbrauwen, make-up, plaatsen ze wimpers en hebben ze ook een hairstylist voor het kleuren, knippen en stylen van je haar. Als extra service kunnen ze je van top tot teen verzorgen, waarna je je op kunt frissen (badkamer), omkleden (kleedkamer) en door kunt naar je feest. Zij zorgen dat de gewisselde kleding, desgewenst de volgende dag, naar een adres wordt gebracht of gestuurd. Ook kun je er lekkere hapjes en drankjes bestellen om vast een beetje in de sfeer te komen.

José Velasquez, een bekende make-up artist, heeft mij onder handen genomen en meer dan happy gemaakt. Mijn wenkbrauwen zagen er niet eerder zo top uit! Daarnaast ontving ik wat handige tips voor een mooie basis make-up. Met mij hebben ze er zeker een nieuwe klant bij.

Adres: Herenstraat 20, Amsterdam

Cijfer: 9,0

Prijs / Kwaliteit: ****

Service: *****

Design & Ambiance: ****

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Club Capital: Amazing Beauty Boudoir
Sluiten