Job Halkes
Job Halkes Binnenland 7 jul 2016 / 08:15 uur

Belgen spelen aanslag op bus na in Rotterdam

De Rotterdamse Zalmhaven is donderdag het decor van een terroristische aanslag op een bus. Een Belgische filmproducent is in de stad neergestreken voor deze scene, omdat dit vanwege de verhoogde terreurdreiging in België niet is toegestaan.

Om een grote oploop van nieuwsgierige toeschouwers te voorkomen, wordt het gebied afgezet met schermen. De opnames vinden plaats tussen 17.00 en 20.00 uur. Naast het filmen van een aanslag op een bus gaat de cameraploeg ook opnames maken in de voormalige gevangenis aan de Noordsingel.

De film gaat over een aanslag op een bus en hoe het 20 jaar later gaat. De film moet ergens volgend jaar af zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belgen spelen aanslag op bus na in Rotterdam
Sluiten