Job Halkes
Job Halkes Binnenland 25 jun 2016 / 08:00 uur

Zaterdagtip: De Parade in het Museumpark

Goed weer en de Parade gaan vaak niet samen in Rotterdam, maar dit jaar is de start prima. Sinds vrijdag staan de deuren van dit festival weer open voor liefhebbers van theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen.

En keus is er genoeg, want er staan meet dan honderd acts in het programma. En ook voor kinderen is er genoeg te beleven, zoals de speciale KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

Een week lang

Rotterdam is de eerste halte van de Parade en tot en met zondag 3 juli nog te bewonderen. Daarna gaat het festival naar Den Haag en Utrecht om af te sluiten in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zaterdagtip: De Parade in het Museumpark
Sluiten