Job Halkes
Job Halkes Binnenland 16 jun 2016 / 17:35 uur

Word onze fanreporter010 en win een seizoenkaart

Rotterdam is met recht de voetbalhoofdstad van Nederland. Met maar liefst drie betaald voetbalclubs binnen de stadsgrenzen genieten wekelijks honderdduizenden Rotterdammers van hun cluppie. En het is de enige stad waar de burgemeester drie verschillende sjaals in zijn achterbak heeft liggen.

Metro laat dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Wekelijks gaan wij in de krant en op onze website ruimschoots aandacht besteden aan de prestaties van Feyenoord, Sparta en Excelsior. Maar we willen ook de supporters betrekken. Hoe leven zij mee met de club? Hoe denken zij over de komende wedstrijd en waarom is de clubliefde zo groot?

Wij zoeken daarom jonge, enthousiaste en vooral trouwe supporters van Feyenoord, Sparta en Excelsior die onder meer willen vloggen. Vertel en overtuig ons in een filmpje van maximaal 30 seconden waarom jij de fanreporter van jouw club moet worden. Word jij uiteindelijk door ons uitgekozen, dan betalen wij jouw seizoenkaart.

Meedoen

Maak een filmpje waarin jij laat zien waarom je graag fanreporter wil worden.

  • Het filmpje mag maximaal 30 seconden duren.
  • Deze mag je mailen naar [email protected] of posten op facebook.com/metro010.
  • Inzenden kan tot en met 8 juli.
  • Winnaars krijgen voor 15 juli bericht.
  • Als we jou uitkiezen, vergoeden wij je de kosten van je seizoenkaart.
  • En natuurlijk krijg je een podium om jouw club onder de aandacht te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Word onze fanreporter010 en win een seizoenkaart
Sluiten