Puck Roest
Puck Roest Binnenland 29 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Vechten om ondergoed bij uitverkoop Hunkemöller

Een lingeriesetje voor 2 euro, wie wil dat nu niet? Daar zijn deze dames het ook mee eens. Honderden geïnteresseerden brachten woensdagochtend een bezoek aan de fabrieksverkoop van ondergoed Hunkemöller bij Borchland in Amsterdam-Zuidoost.

Voor slechts 3 euro mochten de belangstellenden graaien tussen de slipjes en bh’s op zoek naar de juiste maat. Van te voren was al duidelijk er flink wat dames interesse hadden in de uitverkoop van de ondergoedgigant. Via Facebook lieten ruim 3300 vrouwen al weten dat ze graag een kijkje wilden nemen.

Door de enorme drukte ontstonden er rijen voor de verkoophal. Volgens getuigen gingen sommige dames ook duwen en trekken. „Er wordt zelfs gevochten”, aldus een getuige tegen AT5. Rond 12.30 uur kwamen zelfs een aantal agenten een kijkje nemen. De hal werd toen zelfs korte tijd gesloten.

https://www.facebook.com/borchland/posts/1386628378031008

Borchland raadt via social media mensen aan om niet meer die kant op te komen. Er zou inmiddels een rij van 3,5 uur staan.

Update namens Hunkemöller: De hal is niet gesloten, maar het advies is om vandaag niet meer deze kant op te komen voor…

Gepostet von Borchland, the place to B. am Mittwoch, 29. Juni 2016

Gelukkig voor de koopjesjager duurt de uitverkoop nog tot vrijdag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vechten om ondergoed bij uitverkoop Hunkemöller
Sluiten