Metro
Metro Binnenland 3 jun 2016 / 11:51 uur

Verwarde man RC opgepakt, station weer toegankelijk

Een 38-jarige man heeft vrijdag aan het eind van de ochtend voor veel ophef gezorgd op Rotterdam Centraal. Hij dreigde zichzelf iets aan te doen en beweerde dat hij een explosief bij zich had. Het station, de metro en ‘De Trap’ bij het Groothandelsgebouw werden ontruimd.

De man kon korte tijd later worden overmeesterd en bleek geen explosieven bij zich te hebben. De verdachte is een bekende van de politie. „De man manifesteert zich regelmatig met zijn verwardheid”, aldus de politie. Na verhoor zal hij worden overgedragen aan een zorgteam.

NS meldt dat de verstoring van het treinverkeer naar verwachting rond 15.00 uur is verholpen.

https://twitter.com/GlennTuyt/status/738677196877877248

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verwarde man RC opgepakt, station weer toegankelijk
Sluiten