Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 3 jun 2016 / 08:17 uur

Rotterdamse oma gaat viral door Snapchatfilters

‘Pleur eens op, joh’ en ‘Wegwezen’: de Rotterdamse oma Joke Rebel neemt duidelijk geen blad voor de mond. Kleinzoon Silvestre liet zijn oma afgelopen week kennis maken met de populaire Snapchatfilters en dat leverde een hilarisch filmpje op. Inmiddels hebben ruim een miljoen mensen de video al gezien.

Lees ook: Duizenden duimpjes omhoog voor Oma Miep

Oma leert Snapchat kennen

Snapchat filters testen op oma… lol!

Gepostet von dumpert.nl am Dienstag, 31. Mai 2016

De Rotterdamse heeft nu zelfs een eigen Facebookpagina. Op de pagina is een filmpje te vinden waarin kleinzoon Silvestre zijn oma uitlegt dat ze ‘misschien wel beroemd’ wordt en mogelijk herkend gaat worden op straat. Joke Rebel kan het niet geloven. „Wat moet ik dan zeggen?”, vraagt ze zich hardop af. „Ik zeg gewoon: ik weet van niks”, concludeert de Rotterdamse oma.

https://www.facebook.com/112310925857096/videos/112957242459131/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse oma gaat viral door Snapchatfilters
Sluiten