Job Halkes
Job Halkes Binnenland 13 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Neef VS slaat alarm bij Rotterdamse politie om tante

Een niet alledaagse melding kwam er zondag binnen voor de politie. Vanuit Amerika belde een man op die ongerust was, omdat hij al de hele dag geen contact kreeg met zijn tante in Rotterdam-IJsselmonde.

Normaliter belde hij drie keer per dag op, maar nu werd er niet opgenomen. De politie nam de melding serieus en ging naar het opgegeven adres met materiaal om de deur eventueel open te rammen. Daar aangekomen bleek het allemaal wel mee te vallen. De telefoon van de vrouw des huizes bleek namelijk stuk.

De neef in Amerika is door de politie gerustgesteld. De vrouw gaat een nieuwe telefoon aanschaffen om weer met haar familie in de VS te kunnen bellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Neef VS slaat alarm bij Rotterdamse politie om tante
Sluiten