Job Halkes
Job Halkes Binnenland 22 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Hilarisch filmpje van ijsbeer Blijdorp gaat viral

Een hilarisch filmpje van een van de ijsberen van Blijdorp die speelt met iemand aan de andere kant van het glas gaat viral. Al meer dan drie miljoen mensen zagen de video via verschillende kanalen voorbijkomen. „Afgelopen maandag was ik met mijn vriendin in de dierentuin. Het was een rustige en regenachtige dag”, vertelt Fabien Moëne aan Metro.

Te zien is hoe de ijsbeer alles nadoet wat de jongen voor het glas voordoet. „Op een gegeven moment merkte ik dat de ijsbeer mijn blik aan het volgen was en zich erg interactief gedroeg”, aldus Fabien. Dat levert unieke beelden op, gemaakt door Moëne Photography. „Ik ben een half uur bezig geweest met hem/haar afgelopen maandag door heen en weer te rennen en te springen. Ik heb nu nog spierpijn”, schrijft de maakster onder haar post.

Bekijk hier het te schattige filmpje:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hilarisch filmpje van ijsbeer Blijdorp gaat viral
Sluiten