Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 20 jun 2016 / 08:30 uur

Fred van Leer keurt outfits op Koopgoot-catwalk

De Rotterdamse stylist Fred van Leer en presentatrice Jet Sol dagen vrijdag het winkelend publiek in de Koopgoot uit om hun nieuwe outfit te showen. De Koopgoot verandert dan voor een paar uur in een lange catwalk. De beste deelnemer van iedere ronde wint een cadeaubon van 100 euro die te besteden is in de Koopgoot.

Gemeente Rotterdam organiseert dit jaar samen met ondernemers allerlei evenementen in de binnenstad, onder de verzamelnaam 010 Momentjes. Het zijn tijdelijke activiteiten in de binnenstad met als doel bezoekers meer tijd door te laten brengen in het centrum en een positief beeld van Rotterdam bij ze achter te laten. Het initiatief werd bedacht door studenten Vrijetijdsmanagement van de Willem de Kooning Academie, die in opdracht van Bureau Binnenstad een onderzoek uitvoerden naar de verblijfsduur van binnenstadbezoekers. Voorbeelden van 010 Momentjes zijn RotterJam (jamsessies in de binnenstad), goodiebags met Rotterdamse cadeautjes, kortings- en tegoedbonnen en aankomende vrijdag dus de Koopgoot-catwalk.

Meedoen?

Iedereen is uitgenodigd om zijn mooiste, nieuwste, leukste en/of hipste outfit te laten zien. Voordat de deelnemers de catwalk op gaan, staat een team van visagisten bij de Bodyshop klaar om van hen echte fashionmodellen te maken. Fred van Leer en Jet Sol praten het geheel aan elkaar.

De catwalk is vrijdag 15.30 tot 18.30 uur in de Koopgoot, zijde Lijnbaan. Opgeven kan via http://www.koopgoot.nl/inschrijvencatwalk/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fred van Leer keurt outfits op Koopgoot-catwalk
Sluiten