Job Halkes
Job Halkes Binnenland 15 jun 2016 / 16:16 uur

Allememachies! Bassie wil cashen met verkoop loods

Clown Bassie gooit zijn loods in Vlaardingen in de verkoop. Voor het gebouw op het industrieterrein De Vergulde Hand vraagt de slagroomtaartliefhebber 147.000 euro, bijna 80.000 euro meer dan waarvoor hij het pand tientallen jaren geleden kocht.

Op de website van de makelaar is te zien wat Bassie zoal heeft liggen in de ruimte van ruim 200 vierkante meter. Zo staat er nog een oude, rode auto die gebruikt is in de serie. Ook staat er een bord met gaten met de afbeelding van de clown, waarop met een bal geschoten kan worden. Overigens zit de inboedel niet bij de verkoop.

De 81-jarige Bassie en zijn broer Adriaan waren in de jaren 80 en 90 zeer succesvol. Wel ligt het tweetal nog steeds in de clinch met de baron, gespeeld door Paul van Gorcum. Laatstgenoemde claimt nog geld tegoed te hebben van het duo en de rechter stelde hem eerder in het gelijk.

Reageer op artikel:
Allememachies! Bassie wil cashen met verkoop loods
Sluiten