Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 7 mei 2016 / 07:53 uur

Steun op Facebook voor Jaws in de Kralingse Plas

Tijdens het zwemmen aangevallen worden door een haai. Het is sinds de Amerikaanse thriller Jaws uit 1975 de nachtmerrie van heel veel mensen. De film thuis op de bank kijken geeft sommigen al de kriebels, maar Laurens van Wesep en Jasper Nederlof willen het nog griezeliger aanpakken. Op Facebook nodigen ze iedereen uit om Jaws te kijken in de Kralingse Plas.

Lees ook: Massale interesse in kabelbaan over Maas Rotterdam

De omslagfoto van het evenement op Facebook geeft goed weer wat de mannen voor ogen hebben: in het pikkedonker zittend in een rubberen band de film kijken. Een prima idee volgens duizenden Facebookers. Op het moment van schrijven hebben al zesduizend mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn in zo’n griezelige avond.

Kaartjes zijn nog niet beschikbaar. De mannen moeten volgens het AD eerst nog een vergunning zien te regelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steun op Facebook voor Jaws in de Kralingse Plas
Sluiten