Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 9 mei 2016 / 08:40 uur

Ruim dertigduizend bezoekers bij foodtruckfestival

Veel mensen hebben de afgelopen dagen kunnen genieten van het mooie weer. Stranden, dierentuinen, pretparken en recreatiegebieden werden massaal bezocht. Ook het Food Truck Festival TREK trok dit weekend veel bezoekers: ruim dertigduizend.

Van vrijdag tot en met zondag was het Roel Langerakpark omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukens. Het Rotterdamse stadspark stond drie dagen lang in het teken van lekker eten, livemuziek en kleinkunst.

Bij de landelijke aftrap van dit foodtruckfestival kwamen ruim dertig duizend bezoekers. TREK bezoekt nog tot en met 11 september diverse stadsparken in het land.

Reageer op artikel:
Ruim dertigduizend bezoekers bij foodtruckfestival
Sluiten