Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 18 mei 2016 / 12:06 uur

Rotterdamse ‘zusjes’ Koen en Gigi gaan vloggen

Koen van Dijk en Gigi Valster die zichzelf liefkozend de ‘Zusjes van Rotterdam’ noemen, gaan Nederland vanaf woensdag meerdere keren per week op de hoogte houden van de dingen die ze meemaken in hun leven.

Klus en co

De twee zijn op YouTube een vlog gestart en trappen af met een 17 minuten durend videoverhaal over de perfecte couscoussalade. Ook wordt er bij Koen een spiegel opgehangen en vertellen de enthousiastelingen waarom ze eigenlijk gaan vloggen.

„Ik dacht serieus: waar begin ik aan? Waarom zou ik mezelf in godsnaam de hele dag achtervolgen met een camera,” vertelt Gigi. „Nou, zei de manager: jullie deden mee aan een programma Niet lullen maar Poetsen en er keken 300.000 man naar jullie. Het enige wat jullie deden, was die mensen meenemen in jullie leven. Nou dacht ik: dat is waar. Dus wat gaan we doen: jullie simpelweg meenemen in ons leven. Wij hebben er hartstikke zin in.”

Waarin de twee van elkaar verschillen? „Koen is meer van de feestjes en het vele uit eten en ik richt me meer op interieur. Ik woon op mezelf in Hillegersberg en heb een supertof huis. Wij maken elke dag wel wat mee, dus laat je verrassen.”

https://www.youtube.com/watch?v=7OeaL5rFfVA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse ‘zusjes’ Koen en Gigi gaan vloggen
Sluiten