Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 2 mei 2016 / 15:55 uur

Rotterdammers aan zet: bedenk nieuwe restaurantnaam

Hilton Rotterdam krijgt een nieuw restaurant en daar hoort natuurlijk een nieuwe naam bij. De hotelketen roept daarvoor de hulp in van Rotterdammers. Voor de bedenker van de nieuwe restaurantnaam liggen een aantal leuke prijzen in het verschiet.

Donderdag 2 juni opent het restaurant, onder leiding van chef-kok Stephan Nijst, haar deuren. Er zal gekookt worden met lokale producten en er wordt sterk rekening gehouden met seizoenen. Dat zal niet alleen in de menukaart merkbaar zijn, maar op alle fronten in het restaurant, zo laat Hilton Rotterdam weten.

Eisen aan de nieuwe naam

Om de deelnemers aan de prijsvraag enige richting te geven, heeft het Hilton enkele voorwaarden gesteld aan de nieuwe naam. De naam van de nieuwe eetgelegenheid moet het internationale karakter van Rotterdam weergeven, maar tegelijkertijd het typische karakter van de zaak uitstralen. De naam moet bij internationale gasten iets oproepen en het moet herkenbaar zijn voor iedere nationaliteit. Het mag zowel Engels als Nederlands zijn.

De winnaar krijgt een volledig verzorgd diner in het nieuwe restaurant, is eregast bij de officiële opening en ontvangt een overnachting voor twee personen in de presidentiële suite van het Hilton.

Meedoen?

Tot dinsdag 10 mei kunnen deelnemers hun inzendingen, bij voorkeur met uitleg, posten op de Facebookpagina Hiltonssecret. Een mailtje sturen kan ook, naar: [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdammers aan zet: bedenk nieuwe restaurantnaam
Sluiten