Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 2 mei 2016 / 11:54 uur

Rotterdammer dokt 1016 euro voor date Johnny de Mol

Chillen, chillen, chillen in het bubbelbad met Johnny de Mol. Mwah, er zijn vervelendere dingen te bedenken. Dat moet ook Jan van Goch uit Rotterdam gedacht hebben. Hij bood op veilingsite VakantieVeilingen liefst 1016 euro voor een zwembaddate met de bekende tv-presentator.

‘Getting hot in here’

Jan duikt niet zelf in het bubbelbad. Hij kocht de date om zijn vrouw en hun 9-jarig zoontje, die het downsyndroom heeft, te verrassen. Zij worden binnenkort door de televisiepresentator in de watten gelegd in een luxe villa met zwembad.

Vooral vrouwelijk Nederland bood massaal. Was Johnny het niet voor de mams in kwestie, dan werden dochters getipt. Reacties varieerden van ‘hij is het perfecte moederdagcadeau’ tot ‘ik vind hem superaantrekkelijk’. De winnaar was aangenaam verrast. „Ik had niet verwacht de hoogste bieder te zijn. Wij zijn echte fans van Johnny vanwege zijn mooie programma’s. Dit leek me het perfecte cadeau voor ons zoontje en mijn vrouw”, aldus Jan van Goch.

De date met De Mol vindt plaats in mei.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdammer dokt 1016 euro voor date Johnny de Mol
Sluiten