Job Halkes
Job Halkes Binnenland 26 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Politie treft lijk onder tapijt aan in Rotterdam

Op de Bergselaan in Rotterdam heeft de politie donderdag een lichaam gevonden dat was bedekt door een tapijt. Het stoffelijk overschot lag op straat op de hoek met de Gordelweg. De politie vermoedt dat het om een misdrijf gaat.

Na een melding dat er iets op straat lag, namen agenten een kijkje. Toen er onder het tapijt een deel van een lijk bleek te liggen, werd de straat meteen afgezet. De recherche en forensische opsporing zijn begonnen met een onderzoek. Onder meer een woning vlak bij de plaats van het lichaam wordt doorzocht. Ook worden de vuilcontainers in de buurt leeggehaald.

Volgens een gerucht in de buurt zou de man vanochtend zelfmoord hebben gepleegd door voor de trein te springen. Daarvoor zou hij zijn Roemeense vrouw in stukken hebben gehakt en een deel op straat hebben gelegd onder het tapijt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie treft lijk onder tapijt aan in Rotterdam
Sluiten