Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 1 mei 2016 / 11:49 uur

Metro-uitdeler weer thuis en overspoeld met kaartjes

Na 13 dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen is Metro-uitdeler Rinus Diederik weer thuis. De beste man is een van de vaste aanspreekpunten van reizend Nederland op Rotterdam Centraal, maar moest die taak afgelopen weken verstek laten gaan vanwege meerdere botbreuken en een hersenbasisfractuur na een auto-ongeluk.

Voor veel lezers is hij een vast gezicht. Joost van Heeckeren, distributiemanager bij Metro, kreeg daarom ook veel vragen over zijn afwezigheid. Samen met collega’s begon hij een actie om de man in het zonnetje te zetten. „Ik wil iedereen bedanken voor het medeleven met mijn gezondheid. Ik ben de mensen die mij een kaart hebben gestuurd erg dankbaar. Ik hoop in gezonde toestand u op Rotterdam Centraal weer te zien”, spreekt Rinus.

Wanneer Rinus zijn werk weer zal hervatten is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metro-uitdeler weer thuis en overspoeld met kaartjes
Sluiten