Jelle van der Kooij
Jelle van der Kooij Binnenland 3 mei 2016 / 08:25 uur

Man die van steiger sprong was 51-jarige Duitser

De man die zaterdag van een steiger in de Wijdesteeg sprong, was een 51-jarige man uit Duitsland. Dat maakte de politie dinsdag bekend.

Wijdesteeg

Zaterdagmiddag brak er brand uit in twee leegstaande panden in de Wijdesteeg, in het centrum van Amsterdam. De brand is vermoedelijk aangestoken. De brand was snel geblust, maar na de brand hadden de hulpdiensten te maken met een man die verward rondliep op het dak en de steiger aan het pand. De leegstaande panden werden gerenoveerd ten tijde van de brand.

Arrestatieteam

De man gooide spullen naar beneden. De gevaarlijke toeren die de man uithaalde waren voor de politie het teken om een arrestatieteam in te schakelen. Voordat zij de man van het dak konden halen, sprong de man naar beneden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man die van steiger sprong was 51-jarige Duitser
Sluiten