Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 22 mei 2016 / 10:19 uur

Klanten jagen gewapende supermarktovervaller weg

Een gewapende man heeft zaterdag geprobeerd een supermarkt aan de Vlaardingse Van Hogendorplaan te overvallen. Hij bedreigde een caissière met een vuurwapen. Omstanders lieten dit echter niet zomaar gebeuren: klanten schoten het supermarktpersoneel te hulp, waarna de overvaller zich zonder buit uit de voeten maakte.

Enkele omstanders renden nog achter de man aan, maar verloren hem uit het oog. Een zoektocht in de omgeving leverde niets op. De politie is een onderzoek gestart en zoekt naar één van de mensen die achter de overvaller is aangegaan voor meer informatie. De identiteit van de dader is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klanten jagen gewapende supermarktovervaller weg
Sluiten