Job Halkes
Job Halkes Binnenland 27 mei 2016

Hockeyclub HCR doet recordpoging grootste training

Hockeyclub Rotterdam (HCR) is vrijdagavond het decor van een heuse wereldrecordpoging. De club wil namelijk het record van ‘de training met het grootst aantal deelnemers’ verbeteren. HCR trapt zo het jubileumweekend af vanwege het 90-jarig bestaan.

Om het record te breken zijn 750 deelnemers nodig, aldus de club. Met een ledental van ruim boven de 2.000 moet dat geen probleem zijn. De club heeft teams opgeroepen om minimaal 12 afgevaardigden te sturen en ook vrienden en vriendinnen mee te nemen. Iedereen die een beetje met een stick overweg kan, kan deelnemen.

Naast de training staat er onder meer een reünie op het programma en een colorrun.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hockeyclub HCR doet recordpoging grootste training
Sluiten