Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 5 mei 2016 / 13:15 uur

Cruiseschip AidaPrima in Rotterdamse haven

Rotterdam krijgt dit jaar 62 cruiseschepen op bezoek. Dat is een recordaantal. Deze maand doen maar liefst zestien drijvende flatgebouwen de havenstad aan. Vandaag is de AidaPrima van het Duitse AidaCruises in de Rotterdamse haven te bewonderen.

Op 19 april was het nieuwe schip AidaPrima voor het eerst in Rotterdam. Vanaf deze maand doet dit varende hotel elke donderdag de Wilhelminapier in Rotterdam aan. Het 300 meter lange gevaarte dat plek biedt aan 3300 passagiers en 900 bemanningsleden vaart verder langs Hamburg, Zeebrugge, Le Havre en Southampton.

Vertrek

Het schip ligt nog tot morgenochtend 6 uur in de haven van Rotterdam. Dan vaart de AidaPrima naar Hamburg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cruiseschip AidaPrima in Rotterdamse haven
Sluiten