Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 30 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Club Capital: Taste of Amsterdam

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

Het is weer tijd voor een van de smaakvolste, gezelligste, grootste en leukste foodevents van Amsterdam! Taste of Amsterdam is terug en wel dit eerste weekend van juni. Plan dus verder niks en markeer 2 tot en met 5 juni in je agenda.

Het Amstelpark wordt weer omgetoverd tot een foodpark. Restaurants, cocktailbars, wijnbars, lekkere muziek, Taste of Amsterdam heeft het allemaal.

Wijnproeverijen en kookdemonstraties

Er is niet alleen veel te proeven op Taste of Amsterdam, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs en masterclasses. Verder is er volop entertainment. Je kunt Taste ook mee naar huis nemen door heerlijke en vooral speciale producten te shoppen bij kleine producenten en lokale ondernemers op de Taste-markt.

Taste of Amsterdam heeft voor ieder wat wils, zelfs voor de jongste foodies onder ons. Voor hen is er namelijk Taste of Kids.

Een kaartje voor Taste kost 12,00 euro. Voor kinderen tot en met 16 jaar is de toegang gratis. Je kunt met de toegangskaarten zelf bepalen op welke dag je het evenement bezoekt.

Adres en data Taste of Amsterdam: Amstelpark, 2 tot en met 5 juni

Lees ook: Club Capital over NELIS

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam.
Check ook haar special over de Foodhallen Amsterdam. Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Club Capital: Taste of Amsterdam
Sluiten