Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 9 mei 2016 / 14:00 uur

Club Capital: De Biertuin

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

De Biertuin is een van de populairste tenten in Amsterdam. De Biertuin is een relaxed café zonder hip of pretentieus gedoe. Heel gezellig Amsterdam is hier wekelijks te vinden. Dit komt vooral door het grote terras met de hele dag zon.

De Biertuin is natuurlijk vooral een biercafé, maar ook van het eten wordt iedereen blij. Zo serveren ze ’s ochtends naast kwark met granola onwijs lekkere boekweitpannenkoekjes. Al het brood is biologisch zuurdesem of speltbrood. Je kunt hier ook heerlijk lunchen. De uitsmijter van De Biertuin is het beste antikatermiddel, geloof mij maar!

Plank vol lekkers

Bij De Biertuin heb je eindeloos veel bier vanuit heel de wereld, kip van ’t spit, fantastische burgers en vriendelijk en snel personeel. Bovendien kun je ook een grote plank krijgen voor nog geen 20 euro per persoon, met daarop kip, pulled pork, burgers, friet en salade.

Amsterdam-Oost wordt steeds hipper. Elke maand opent er wel weer een nieuwe hotspot. Maar De Biertuin is en blijft een van de leukste kroegen van Oost!

Adres De Biertuin: Linnaeusstraat 29, Amsterdam

Cijfer: 8,8
Prijs / Kwaliteit: *****
Eten: *****
Design en ambiance: ****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam: www.mytravelboektje.com
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Ku Kitchen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Club Capital: De Biertuin
Sluiten