Jelle van der Kooij
Jelle van der Kooij Binnenland 26 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Ajacied slaat medesupporter ziekenhuis in

De emoties liepen op zondag 8 mei hoog op in Amsterdam. Ajax verspeelde in Doetinchem de landstitel, en dat had zijn weerslag op enkele supporters in de Amsterdamse binnenstad.

Mishandeld

Nadat de wedstrijd is afgelopen, krijgt een groepje teleurgestelde supporters op het Singel een woordenwisseling met een groep mannen, gehuld in Ajaxshirt. Een 20-jarige man van het groepje wordt daarbij belaagd en krijgt een klap op het hoofd. Daarbij heeft de man onder meer een schedelbasisfractuur opgelopen.

Politie

Het slachtoffer lag twee weken in het ziekenhuis en kan zich tot op heden niets meer herinneren van het voorval. De politie is op zoek naar het groepje mannen waar de dader onderdeel van uitmaakte, maakt ze bekend in het AT5 programma Bureau 020. Het groepje bestond uit mannen rond de 35 jaar gehuld in Ajaxshirts. Wie meer informatie heeft over de mishandeling, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ajacied slaat medesupporter ziekenhuis in
Sluiten