Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 22 apr 2016 / 12:01 uur

Winnaars Aardig Onderweg Award bekend

Transgenderkoor 010, Rewriters en BimBimBikes zijn dé winnaars van de Aardig Onderweg Award. Dat heeft de vakjury vrijdag bekendgemaakt. De winnaars gaan met 12.500 euro naar huis.

Lees ook: Dit zijn de finalisten van de Aardig Onderweg Award

De Aardig Onderweg Award is een prijs voor mensen die iets bijzonders doen, ontwikkelen of betekenen in de regio Rotterdam en hiermee al aardig onderweg zijn, maar nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Er zijn drie categorieën: Ondernemen, Kunst, cultuur & sport en Samenleven.

Plannen uitwerken

Met het geld kunnen de winnaars hun plannen verder uitwerken. Zo wil het Transgenderkoor 010 met het geld de dirigente betalen en optredens organiseren. Rewriters wil de straatkunst in Rotterdam op de kaart zetten. En BimBimBikes wil de toeristen in de Maasstad aan het fietsen krijgen.

De wedstrijd is nog niet helemaal afgelopen. De winnaars hebben een paar weken de tijd om de harten van het publiek te winnen en zo de felbegeerde publieksprijs te winnen. 27 mei wordt in het Nieuwe Luxor bekendgemaakt wie er met deze bijzondere prijs vandoor gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Winnaars Aardig Onderweg Award bekend
Sluiten