Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 29 apr 2016 / 07:49 uur

Vijftigste Laurenspenning uitgereikt aan Aboutaleb

Het was donderdagavond een bijzondere avond voor burgemeester Aboutaleb. Regelmatig reikt hij prijzen uit, maar donderdagavond stond de burgemeester zelf even in het middelpunt. Aboutaleb nam de vijftigste Laurenspenning in ontvangst.

Lees ook: Laurenspenning naar Aboutaleb, wie kreeg hem eerder?

De Laurenspenning wordt elk jaar gegeven aan mensen of instanties die zich inzetten voor het culturele en maatschappelijke leven in Rotterdam. In het juryrapport staat dat burgemeester Aboutaleb „Rotterdammers van alle leeftijden inspireert tot betrokken burgerschap in een stad die in binnen- en buitenland steeds meer in de belangstelling staat.”

Aboutaleb is uiteraard erg blij met de bijzondere erkenning. Wel beloofde hij in zijn speech nu niet achterover te gaan leunen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vijftigste Laurenspenning uitgereikt aan Aboutaleb
Sluiten