Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Binnenland 25 apr 2016 / 09:19 uur

Stunt verleidelijk festival: Adam en Eva in A’dam

Met een beetje mazzel liep je dit weekend, terwijl je nietsvermoedend door de stad sjokte met je boodschappentasje, deze man en vrouw tegen het bijna naakte lijf.

En de violist was er ook bij

Adam en Eva in de grote stad had de titel van hun boek kunnen heten. Ze deelden ‘verboden fruit’ (lees: glanzende rode appeltjes) uit aan voorbijgangers, draaiden pirouettes op hun spitzen en om hen heen speelde continu een zeer enthousiaste violist. Maar waarvoor was het nou eigenlijk? „Voor streetfood festival Yummya", licht initiatiefnemer Enzo Kleijn toe.

https://twitter.com/i/status/717823220834050049

Thema: verleiding

Yummya is het eerste foodfestival in Nederland waar een thema aan eten en drinken wordt gekoppeld. Het eet-en drinkevent is gratis en van 5 tot en met 8 mei op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Verleiding van eten staat centraal, zo kan er naar hartenlust gesnoven worden (cacao) en komt het verhaal van Adam en Eva tijdens dit festival helemaal tot leven. Kleijn wil vooral mensen verrassen. Dat deed hij al met het ondeugende bijbelse duo dit weekend in de stad en is ook zijn wens voor het festival. „Onze doelgroep wil niet alleen het beste streetfood van ons land, maar een beleving waarbij ze ook ruiken, zien en voelen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stunt verleidelijk festival: Adam en Eva in A’dam
Sluiten