Jelle van der Kooij
Jelle van der Kooij Binnenland 12 apr 2016 / 13:55 uur

Politie vindt vuurwapens in Amsterdam

De Amsterdamse politie heeft maandag in woningen in Amsterdam twee semi-automatische vuurwapens en een handvuurwapen gevonden.

Vuurwapens

De politie kwam de wapens op het spoor na een tip die binnenkwam via noodnummer 112. Bij de huiszoeking in de ene woning werden twee vuurwapens aangetroffen van het merk CZ, magazijnhouders en een kleine hoeveelheid harddrugs. In een andere woning trof de politie eveneens een wapen aan en harddrugs.

Satudarah

De politie arresteerde twee mannen en een vrouw. In beide woningen werd eveneens kleding aangetroffen van de 1% outlaw motorclub Satudarah, waar een van de aangehouden mannen lid van is. Een 62-jarige man en 57-jarige vrouw zitten op dit moment nog vast. Een 53-jarige man die eveneens werd aangehouden, is weer vrij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie vindt vuurwapens in Amsterdam
Sluiten