Job Halkes
Job Halkes Binnenland 10 apr 2016 / 17:14 uur

Politie doet invallen na motorbenderuzie bij hotel

De politie heeft de afgelopen dagen invallen gedaan naar aanleiding van de vechtpartij donderdagavond tussen twee motorbendes bij het Van der Valkhotel in Rotterdam. Op 19 adressen worden onder meer vuurwapens, munitie, drugs en geld in beslag genomen.

Een afspraak tussen de Monguls en Hells Angels liep uit op een vechtpartij middenin het restaurant. Daarbij werden messen, hamers en vuurwapens gebruikt te midden van de hotelgasten. Agenten en een speciaal arrestatieteam waren snel ter plaatse en wisten 23 amokmakers op te pakken. Alle hotelkamers, de omgeving en het dak werden doorzocht. Een man raakte bij de vechtpartij zwaargewond. De arrestanten komen onder meer uit Schiedam, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Volgens de politie maakt het niet uit of de ruziemakers aangifte doen of niet. Er is een groot onderzoek ingesteld, waarbij veel getuigen zijn gehoord en veel videomateriaal is bekeken. „Het onderzoek is nog in volle gang. Gezien de resultaten van de zoekingen kunnen meer aanhoudingen volgen”, zo laat de politie weten. Eventuele foto’s en beelden zijn welkom. Drie van de 23 opgepakte mannen zitten nog vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Politie doet invallen na motorbenderuzie bij hotel
Sluiten