Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Binnenland 6 apr 2016 / 07:24 uur

McChill: tafelservice in McDonald’s

Vanaf woensdag wordt het vet gezellig in McDonald’s restaurant Amsterdam Muntbergweg: de medewerkers gaan gasten aan tafel bedienen. McDonald’s Table Service is geboren.

Luilekkerland

Table Service biedt jou als snacker de mogelijkheid om bij het plaatsen van een bestelling via de Easy Order Kiosk, aan te geven waar je gaat zitten. Een medewerker van het restaurant komt de Big Mac/McChicken/Happy Meal/wat McAnders persoonlijk aan je tafeltje brengen. Mohamed Amin, Restaurant Manager van Muntbergweg is enthousiast: „Ik ben zeer verheugd dat we bij McDonald’s restaurant Amsterdam Muntbergweg vanaf vandaag bediening aan tafel kunnen bieden. Met de introductie van deze nieuwe dienst kunnen we onze gasten nog meer service bieden in dit restaurant. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!”

View this post on Instagram

#makanmakan #malamminggu #mcdonalds

A post shared by Pianchang (@piannchang) on

Mcpilot

McDonald’s Nederland is vorig jaar juni begonnen met een pilot met Table Service. Uit de pilot kwam naar voren dat gasten Table Service erg gemakkelijk vinden. Ze ervaren minder wachttijd en meer gemak, doordat zij direct aan tafel kunnen plaatsnemen. De tafelgarantie is ook ideaal voor ouders en hun kinderen die aan tafel het speeltje willen uitpakken. Daarnaast krijgen medewerkers die de rol van servicemedewerker op zich nemen de kans om meer persoonlijk contact te hebben met de gasten.

Aan tafel

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland licht toe: „McDonald’s heeft de ambitie om nog beter naar de behoefte van haar gasten te luisteren en deze met nieuwe services in te vullen. Table Service is daar een mooi voorbeeld van. Het laat zien dat we in staat zijn om verassende verbeteringen door te voeren die bij gasten en medewerkers in goede aarde vallen. Kortom: aan tafel!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McChill: tafelservice in McDonald’s
Sluiten