Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 22 apr 2016 / 14:25 uur

Lief: girafjes Diergaarde Blijdorp spelen buiten

De jonge girafjes van Diergaarde Blijdorp genieten zichtbaar van de lentezon. Ze maken er zelfs een sprongetje van! In het veld galopperen drie pasgeboren giraffen rond. De jongste is Sofie, zij kwam vorige week ter wereld. Met vijftien giraffen is de kudde van Blijdorp één van de grootste van Europa.

Lees ook: Bizar: Waar is de kop van de giraffe gebleven?

Girafjes spelen buiten: giraffendans…

Lentekriebels! De girafjes spelen voor het eerst buiten en het lijkt de 'giraffendans' wel! Ze galopperen uitgelaten over de savanne tussen hun familieleden door. We hebben er een klein filmpje van gemaakt.

Gepostet von Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo am Donnerstag, 21. April 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief: girafjes Diergaarde Blijdorp spelen buiten
Sluiten