Nick Kreukniet
Nick Kreukniet Binnenland 17 apr 2016 / 14:35 uur

Feyenoordfan wint levenslange seizoenskaart

Leonard van Brouwershaven kan sinds vandaag alle wedstrijden van Feyenoord bijwonen. Voor de rest van zijn leven. De Feyenoordsupporter is namelijk compleet tegen zijn verwachting in de winnaar van de seizoenkaart voor het leven, die door de hoofdsponsor van Feyenoord beschikbaar werd gesteld.

Van Brouwershaven mocht zijn prijs voorafgaand aan het duel met FC Groningen in ontvangst nemen uit handen van oud-Feyenoordspeler Ben Wijnstekers. ,,Ik was eigenlijk al weer vergeten dat ik had meegedaan aan de actie, totdat ik afgelopen maandag ineens werd gebeld door Ben Wijnstekers”, reageerde de winnaar tegenover Feyenoord. ,,Ik kon het eerst niet geloven, ik dacht dat ik in de maling werd genomen. Toen het echt waar bleek te zijn, was ik natuurlijk heel erg blij. Ik was sowieso al van plan om de rest van mijn leven naar De Kuip te gaan, maar dat ik daar dankzij deze prijs van verzekerd ben, is fantastisch.”

Behalve een levenslange seizoenskaart, kreeg hij ook een gouden Kuip-stoeltje met daarop nummer 12, wat staat voor de 12e man van Feyenoord.

Donatie-actie

Van Brouwershaven maakte kans op de fantastische prijs, omdat hij rondom de benefietwedstrijd meedeed aan de donatie-actie voor de Hartstichting.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoordfan wint levenslange seizoenskaart
Sluiten