Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 21 apr 2016 / 07:30 uur

Jan Slagter begint verpleeghuis in Rotterdam

Omroep Max-baas Jan Slagter begint volgend jaar een verzorgingshuis in Rotterdam. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in het tv-programma Pauw.

Volgens Slagter gaat het om een kleinschalig huis zodat de maximaal 24 ouderen die er komen te verblijven gepaste zorg kunnen krijgen. De presentator kondigde vorig jaar al aan dat hij plannen had voor een eigen verzorgingstehuis. Volgens hem is de kwaliteit in veel tehuizen onder de maat.

Ben Oude Nijhuis

Het verzorgingshuis krijgt de naam Ben Oude Nijhuis, gelijknamig naar de man die in 2015 de kwaliteit van de instelling waar ook de moeder van staatssecretaris Van Rijn wordt verzorgd, aan de kaak stelde. Oude Nijhuis is inmiddels overleden.

Detail

Waar het huis precies komt is nog onduidelijk. Klein detail: de omroepbaas heeft ook nog geen financierders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jan Slagter begint verpleeghuis in Rotterdam
Sluiten