Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 22 apr 2016 / 10:12 uur

Hier kan je gratis feesten in 010 op Koningsdag

Nu het bijna Koningsdag is, zijn de prijzen van de festivaltickets flink gestegen. Vroege vogels hebben de tickets vaak voor minder dan twee tientjes op de kop kunnen tikken. Nu 27 april nadert, leg je al snel minstens dertig euro neer voor je kaartje. Gelukkig is het niet per se nodig om diep in de buidel te tasten voor een leuke Koningsdag. Metro Rotterdam zocht vijf gratis feesten voor je op!

1. Royal Rollerdisco op Katendrecht
Dit feest is weggelegd voor de wat sportievere types. Op het Deliplein kan je op Koningsdag namelijk helemaal losgaan op skates. Wie geen skates heeft, kan ze ter plekke huren. Vanaf 13.00 uur zijn er optredens van Bourbon Avenue. Ben je het skaten zat? Dan kan je altijd nog even slenteren over de vrijmarkt.

2. Koningsdag bij Hotel New York
Feesten langs de Maas: het kan bij Hotel New York. Het terras wordt 27 april omgetoverd tot een dansvloer. Verschillende dj’s zorgen tussen 13.00 en 20.00 uur voor een goed feest. En dat allemaal voor noppes.

Lees ook: Feesten tijdens Koningsdag in Rotterdam

3. Royal Republic bij Station Hofplein
Als we de organisatie mogen geloven, is dit dé plek waar je moet zijn op Koningsdag. Naast optredens van verschillende artiesten valt er ook veel lekkers te halen. Er zijn foodtrucks en er is zelfs een barbecue. Klinkt als een prima feestje, toch?

4. Feesten op het Stadhuisplein
Feestgangers verzamelen! De horecagelegenheden komen dit jaar weer met een eigen festival. Vanaf 12.00 uur kan je hier terecht voor een oer-Hollands feestje met après-ski en dancemuziek. Vergeet je oranje outfit niet!

5. Koning Pils Festival
De naam van dit feest klinkt in ieder geval al goed. Sunset Café en Bokaal beloven te zorgen voor de gezelligste Koningsdag van Rotterdam. Het feest begint met livemuziek. Daarna komen de dj’s en kunnen de voetjes van de vloer en de handen in de lucht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hier kan je gratis feesten in 010 op Koningsdag
Sluiten