Jelle van der Kooij
Jelle van der Kooij Binnenland 21 apr 2016 / 07:35 uur

Gevonden lichaam is van vermiste Noor

Het lichaam dat de politie woensdag in het water van de Dijksgracht vond, blijkt de vermiste Kay Rasmussen te zijn.

Gevonden

De politie kreeg rond 17.15 uur een melding van een lichaam in het water. De persoon bleek al langere tijd in het water te hebben gelegen. Na onderzoek bleek het om de vermiste Noor, Kay Rasmussen, te gaan. Zijn familie is op de hoogte gebracht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van zijn dood. Aanwijzingen voor een misdrijf vond de politie niet.

Kay

De 27-jarige Kay Rasmussen verdween in de nacht van 8 april spoorloos na een bezoek aan Hannekes Boom. Zijn fiets werd wel gevonden, op dezelfde plek als waar hij hem achter had gelaten. De Noor was al enkele jaren woonachtig in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gevonden lichaam is van vermiste Noor
Sluiten